Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Herhaal Service

De automatische Herhaal Service is bedoeld voor medicijnen die je langere tijd chronisch gebruikt

Aan de hand van de laatste afleverdatum en het gebruik stemmen wij af wanneer de medicijnen weer nodig zijn. Gebruik je meerdere medicijnen chronisch dan zorgen we eerst dat de hoeveelheden gesynchroniseerd worden. Oftewel dat alle medicijnen tegelijk weer opnieuw besteld worden en geleverd. De levering nodig voor de synchronisatie kan dan afwijkende aantallen hebben, maar dat is nodig om alles "gelijk te laten lopen".

Ongeveer twee weken voordat de medicijnen opraken ontvang je een bericht via de Zorgmessenger. Je kunt eventuele wijzigingen doorgeven, voordat wij het recept aanvragen. Het gaat dus niet geheel automatisch. Jij en ook de arts blijven altijd invloed houden op de herhaalleveringen. Bijvoorbeeld als je bent gestopt met een medicijn, of als de dosering is gewijzigd. 

Wij vragen de herhaalrecepten tijdig aan bij de arts. Meestal is dat per 3 maanden, maar dat kan ook voor kortere tijd zijn. Mocht de arts vragen hebben of jou willen zien tijdens een consult, dan is er voldoende tijd om eventuele aanpassingen in de medicatie door te voeren.