Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Inschrijven en daarna communiceren met je persoonlijke account

Nieuwe klanten vragen wij het standaard inschrijfformulier in te vullen en te verzenden. Met deze gegevens kunnen we verder alles regelen voor je en declaraties indienen bij de zorgverzekeraar. Ook dien je akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.

Daarnaast is het voor jou, maar ook voor ons heel gemakkelijk als je het extra inschrijfformulier invult. Hierin vragen we een akkoord voor onderstaande zaken.

Brievenbus Bezorging

Zo mogelijk bezorgen we pakketten door de brievenbus. Let wel op dat je een "normale brievenbus" hebt wat betreft afmetingen. Wij gaan uit van de standaard afmetingen, zodat er een pakje van 38 x 26.5 x 3.2 cm in past. Soms zit er een tochtstrip of is een brievenbus met eigen afmetingen zelf gemaakt. Geef dit dan door.

De brievenbus bevindt zich in de voordeur óf is buiten het huis geplaatst en zodanig afgesloten dat derden geen toegang kunnen krijgen tot de inhoud van de brievenbus. Ook is het niet de bedoeling dat er kinderen of huisdieren in het huis aanwezig zijn die de geneesmiddelen kunnen pakken, openmaken of kunnen innemen. Vul de brievenbusverklaring in.

Landelijk Schakel Punt (LSP)

Dit betekent dat je toestemming geeft aan Apotheek Care om jouw medische gegevens te raadplegen en tevens door andere zorgverleners, mits hier een zorgvraag aan ten grondslag ligt. Ook vragen we bij jouw vorige apotheek via het LSP jouw medicijnhistorie op. Lees meer in de brochure door op de knop hiernaast te drukken. 

Medicatie Review

We inventariseren alle medicijnen die je gebruikt met bijbehorende sterkte en dosering. En we stellen je vragen om te kijken of we misschien nog tips hebben voor je geneesmiddelgebruik. Een goede start! Lees hier meer.

Automatisch herhalen van recepten

Voor chronische medicatie die je langere tijd gebruikt vragen wij om akkoord te gaan met automatisch herhalen. Wij zorgen dat de verschillende chronische gebruikte medicijnen "gelijk" lopen, zodat een nieuwe voorraad van alle middelen tegelijk wordt bezorgd.

Wij regelen het herhaalrecept tijdig bij de arts. Mocht de arts vragen hebben of jou willen zien tijdens een consult, dan is er voldoende tijd om eventuele aanpassingen in de medicatie door te voeren. Lees hier meer.

Inschrijf Formulieren

Algemene Voorwaarden
LSP